Få lavet et professionelt lashlift

Vågn op med smukke vipper

Vil du gerne vågne op med smukke vipper hver morgen, uden at skulle brug tid på at lægge mascara? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Skovgaard Skincare laver vi blandt andet professionelle lashlift, ansigtsbehandlinger & mange andre skønhedsbehandlinger.

Vi har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen, og dine vipper er derfor i trygge hænder hos os.

Du kan finde vores skønhedsklinik i Tommerup, men kommer du fra Dalum eller et andet sted på Fyn, og vil du gerne have lavet et lashlift, så er du meget velkommen hos os.

Hvad er et lashlift?

Lashlift, der også kaldes et permanent vippebuk, er en populær skønhedsbehandling, der giver dig mulighed for at fremhæve dine naturlige øjenvipper uden brug af eyelash-extensions.

Metoden indebærer, at dine vipper blidt løftes fra roden ved hjælp af en speciel form og teknik. Resultatet vil få dine vipper til at se længere og mere åbne ud, hvilket giver et mere vågent og friskt udseende.

Lashlift er en skånsom behandling, der ikke beskadiger dine naturlige vipper. Effekten af et lashlift kan vare i flere uger, og uanset om du har korte eller lange vipper, vil du komme til at få et smukt og holdbart resultat.

Kontakt os og bestil tid til et lashlift her

Vil du gerne vågne op med smukke vipper, eller har du nogle spørgsmål angående vores priser eller andet? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar med gode råd og kyndig vejledning.

Vi glæder os til at lave smukke vipper på dig.

security

Uddannet kosmetolog

heart

Passioneret

medal

Kundeoplevelse

Kontaktoplysninger

Ryttergade 1, 5690 Tommerup

Telefon: 60 22 12 32

Send en e-mail

Åbnigstider

Man: 10-18

Tir: 12-20

Ons: 10-18

Tor: 9-14

Fre: 9-15

Lør: 9-13 (typisk første og sidste lørdag i måneden)

facebook-app-symbol    instagram

Kontakt os

Du er velkommen til at sende os en besked via denne formular. Vi vender hurtig tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os