Få foretaget en professionel og afslappende ansigtsbehandling

Lad os forkæle dig og din hud

Går du og drømmer om en afstressende og professionel ansigtsbehandling? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Skovgaard Skincare er en professionel skønhedsklinik, hvor vores proffesionelle kosmetologer blandt andet tilbyder et stort udvalg af forskellige ansigtsbehandlinger & lashlift.

Så hvis du døjer med uren hud, eller hvis alderen har sat sine spor, vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Vores klinik er beliggende i Tommerup, men vi har mange kunder Dalum og resten af Fyn. Uanset hvor du kommer fra, så er du naturligvis meget velkommen hos os. 

Priser

Hudanalyse: 209,-

Tid: 30 minutter

Behandlingen består af dobbelt afrens af huden, toner, grundig analysering af huden, afsluttende produkter, en skræddersyet vejledning af behandling(er), produkter og forløb der passer til dig, din hudtype, tilstande og eventuelle hud-problematikker.

Gratis ved køb af minimum 3 produkter

Mini ansigtsbehandling: 315,-

Tid: 30 minutter

Behandlingen består af dobbelt afrens, toner, mekanisk og enzyme peeling, afsluttende produkter og beskyttelse, samt vejledning af produkter.​

Teenage ansigtsbehandling: 575,-

Tid: 60 minutter

Behandling består af dobbelt afrens, toner, peeling, dybderens, maske, afsluttende produkter og beskyttelse, samt vejledning af produkter. (Maks 18 år)​

Diamantslib/microdermabrasion: 499,-

Tid: 60 minutter

Diamantslibning er en lækker og hudfornyende behandling, hvor der lægges vægt på mild, men dybdegående slibning af huden. Ved en diamantslibning fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs.

Behandlingen består af dobbelt afrens, toner, slibning af huden med diamantsliberen, maske, afsluttende produkter og beskyttelse, samt vejledning af produkter.

Klassisk ansigtsbehandling m. massage: 629,-

Tid: 60 minutter

Kalahari's signaturbehandling er en vidunderlig kombination af naturlige planteekstrakter og rige botaniske olier. Der indgår en afslappende ansigtsmassage der efterlader huden silkeblød og glødende af velvære. Anbefalet til alle hudtyper.

Behandling består af dobbelt afrens, toner, peeling, massage, maske, afsluttende produkter og beskyttelse, samt vejledning af produkter.

Klassisk ansigtsbehandling m. dybderens: 629,-

Tid: 60 minutter

Kalahari's signaturbehandling er en vidunderlig kombination af naturlige planteekstrakter og rige botaniske olier. Der indgår dybderens, hvor huden vil blive hovedrengjort, og vi har fokus på at fjerne urenheder. Anbefalet til alle hudtyper, især hud med tilstopninger, urenheder, udvidede porer og tendens til akne.

Behandlingen består af dobbelt afrens, toner, peeling, dybderens, maske, afsluttende produkter og beskyttelse, samt vejledning af produkter.

Klassisk ansigtsbehandling m. dybderens og massage: 685,-

Tid: 75 minutter

Kalahari's signatur behandling er en vidunderlig kombination af naturlige planteekstrakter og rige botaniske olier. Der indgår en afslappende ansigtsmassage der efterlader huden silkeblød og glødende af velvære, samt dybderens, hvor huden vil blive hovedrengjort, og vi har fokus på at fjerne urenheder. Anbefalet til alle hudtyper.

Behandlingen består af dobbelt afrens, toner, peeling, dybderens, massage, maske, afsluttende produkter og beskyttelse, samt vejledning af produkter.

Vitamin C behandling: 735,-

Tid: 75 minutter

Ultra opstrammende, de-age behandling rig på naturlige økologisk Vitamin C og essentielle antioxidanter. Vores Vitamin C er udvundet af den afrikanske baobabfrugt som booster kollagen og elastinproduktionen, samt synligt opstrammer din hud. Velegnet til alle hudtyper.

Behandlingen består af dobbelt afrens, toner, peeling, C vitamin maske, fugtmaske, afsluttende prodkter og beskyttelse, samt vejledning af produkter.

Klassisk ansigtsbehandling : 579,-

Tid: 60 minutter

Kalahari's signaturbehandling er en vidunderlig kombination af naturlige planteekstrakter og rige botaniske olier. Anbefalet til alle hudtyper. Behandlingen består af dobbelt afrens, toner, peeling, maske, afsluttende produkter og

beskyttelse, samt vejledning af produkter.

Vita Gel behandling: 735,-

Tid: 75 minutter

Foryngende "Askepot-behandling". Effektiv frugtsyre behandling der indeholder AHA'er, peptider og fugtbindende ingredienser. Denne behandling giver øjeblikkelig udstråling og en smuk, glat og mere ensartet hudoverfladen. Velegnet til alle hudtyper.

Behandlingen består af dobbelt afrens, toner, peeling, Vita Gel maske, fugtmaske, afsluttende produkter og beskyttelse, samt vejledning af produkter.

Phytic Clay behandling: 735,-

Tid: 75 minutter

Phytic Clay er en matterende og lysnende behandling. Indeholder Mandel-, Glykol og Fytinsyre. Behandlingen er specielt udviklet til dig med hyperpigmentering og/eller fedtet og problematisk hud. Den luksuriøse lermaske efterlader huden mat, klar og synligt opstrammet. Behandling har desuden en fantastiske effekt på akne ar. Velegnet til moden hud, problematisk og fedtet hud og/eller pigmenteringer. Ikke velegnet til en sart/sensitiv hud!

Behandlingen består af dobbelt afrens, toner, peeling, Phytic Clay maske, fugtmaske, afsluttende produkter og beskyttelse, samt vejledning af produkter.

Skovgaard Deluxe behandling: 1469,-

Tid: 135 minutter

Denne behandling er til dig der ønsker luksus, velvære og resultater all-in-one. Behandlingen er inkl. hals og decolleté.

Behandlingen består af dobbelt afrens, toner, farve og ret af bryn og vipper, massage, peeling, let dybderens, c-vitamin maske, håndpeeling, håndmassage og indsmøring af hænder under c-vitamin masken, fugtmaske og øjenmaske, afsluttende produkter og beskyttelse, samt vejledning af produkter.

Velvære og skønhed med dig i fokus

Vi har mange års erfaring inden for faget, så hos os er du altid i trygge hænder. Vi tilbyder skræddersyede ansigtsbehandlinger, som kombinerer hudpleje i højeste kvalitet, kyndige og erfarne hænder og ikke mindst en følelse af ro og ren velvære.

Vi lytter naturligvis altid til dine ønsker og behov, ligesom vi gerne vejleder til valg af ansigtsbehandling.

I vores klink er det en afslappende og rolig atmosfære, så du kan nyde en times pause fra hverdagen med en luksuriøs og afslappende ansigtsbehandling.

​Book tid til en ansigtsbehandling her

Hvis du gerne vil booke tid til en ansigtsbehandling, eller hvis du sidder med nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan få lige præcis den ansigtsbehandling, du går og drømmer om.

Vi ser frem til forkæle dig med en lækker ansigtsbehandling. 

security

Uddannet kosmetolog

heart

Passioneret

medal

Kundeoplevelse

Kontaktoplysninger

Ryttergade 1, 5690 Tommerup

Telefon: 60 22 12 32

Send en e-mail

Åbnigstider

Man: 10-18

Tir: 12-20

Ons: 10-18

Tor: 9-14

Fre: 9-15

Lør: 9-13 (typisk første og sidste lørdag i måneden)

facebook-app-symbol    instagram

Kontakt os

Du er velkommen til at sende os en besked via denne formular. Vi vender hurtig tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os